5 Tips voor meer blijheid in je dag!

 
1. Start met het verspreiden van blijheid…
Wil je meer positiviteit, blijdschap en liefde ervaren? Begin dan met positiviteit te delen in je omgeving. Zeg iets liefs tegen je partner, ben attent naar je vrienden, stuur een lief berichtje, geef een compliment, doe iets aardigs voor een ander etc.
Je hoeft niet te wachten tot er iets positiefs gebeurt, je kunt het nu zelf creëren!
 
2. Schrap overbodige ellende uit je dag…
Je voedt jezelf de hele dag door met prikkels uit je omgeving. Denk eens na over dingen die jou negatieve energie geven en schrap dit uit je dag.
 
3. Blijheid trekt meer blijheid aan…
Als je blijheid uitstraalt, dan heeft dan invloed op de mensen om je heen. Je krijgt een glimlach terug en anderen stemmen hun woorden af op jouw positiviteit.
Zo werkt het ook in jouw gedachten. Je brein zoekt gelijkwaardige gedachten wanneer je positief denkt. Zo ontstaat er een opwaartse spiraal van positiviteit in je gedachten.
 
4. Beoefen dankbaarheid…
Hoe meer je je aandacht richt op de (kleine) fijne dingen in je dag, des te blijer je je voelt. Probeer eens meerdere keren per dag bewust in het moment te leven en te genieten van het moment.
Evalueer ook aan het einde van de dag wat er goed ging vandaag en waar je dankbaar voor was die dag.
 
5. Accepteer het verloop van je dag…
Leef met minder verwachtingen en meer verwonderingen. Dingen lopen niet altijd zoals je had gewild. Je kunt je vervolgens gefrustreerd voelen, maar je kunt er ook de humor van inzien. Het zou toch een saai leven worden als alles zou lopen zoals je verwacht?
 
Wil je hier meer over weten of ben je nog op zoek naar een leuke sportclub? Neem dan contact met ons op:
info@stefixedbodyhealth.nl / 06-20316150
 
BIJNA KLAAR 50%