Home > Afslank programma FIXED FOR LIFE

Afslank Programma FIXED FOR LIFE

.

Slanker, fitter en gelukkiger in 10 weken!

Zit je vetrol in de weg en plof je graag op de bank ’s avonds? Dan hebben wij het ONLINE AFSLANK PROGRAMMA dat perfect past bij jou!

Geheel thuis te volgen via onze Leefstijl begeleidingsapp en online Stefixed werkboek. Voor iedereen die zich graag fitter wilt voelen en een duurzaam gezonde leefstijl op wilt bouwen.

Waarom bieden wij dit programma zo goedkoop *à €9,90 per week* aan? Omdat wij het spuugzat zijn! JA! Echt spuugzat! 

Wij krijgen vaak nieuwe leden bij ons aan de deur, die al van alles geprobeerd blijken te hebben. Verschillende heftige diëten en afslank programma’s, die tijdelijk hun werk deden, maar op de langere termijn niet vol te houden zijn. 

Onze visie is ontstaan door jaren lang, vele type mensen te begeleiden met verschillende doelstellingen. Wij gebruiken een passende methode die wel werkt. Wij zorgen ervoor dat jij op een prettige manier wel een duurzame leefstijl verandering met resultaat kunt fixen!

Marja Boschloo
Marja Boschloo
Lees verder
Ik heb bij Stefanie afgelopen jaar een succesvol traject doorlopen om meer rust te krijgen in mijn maag- en darmstelsel en een aantal kilo's kwijt te raken. Dat is heel goed gelukt. Door met mij te zoeken naar een ander voedingspatroon, dat wel echt bij mij past en mij daar met kleine stapjes naar toe te begeleiden, zijn we er samen in geslaagd om mijn beide doelen te bereiken. Ik blijf nu zonder haar hulp op gewicht en heb geen last meer van mijn darmen. Mijn nieuwe leefstijl hoort nu bij mij en kan ik zonder moeite blijven toepassen. Dankjewel Stefanie, ik ben hier heel blij mee.

Boek hieronder vrijblijvend je eerste online coachgesprek

LET OP! Dit is een leefstijl die je wel kunt volhouden!

Speciaal daarvoor hebben wij dit 10-weekse FIXED FOR LIFE Afslank programma ontwikkeld, waarbij de focus ligt op een gezonde leefstijl voor levenslang en niet op tijdelijk afvallen.

In dit traject ga je in 10 weken samen met de andere deelnemers online aan de slag met alle thema’s rondom je leefstijl, zodat we werken aan duurzame gedragsverandering. Dit doen we bewust in groepsverband, want samen sta je altijd sterker. Zo kun je elkaar motiveren, van elkaar leren en elkaars stok achter de deur zijn.

Alleen een blijvende verandering van leef-, beweeg- en eetpatroon, ondersteund door professionele, eerlijke en educatieve begeleiding, is de succesvolle route naar een gezond en fit lichaam en dus een gelukkig leven.

Voorbeelden van thema's die we behandelen:

Of meld je aan door onderstaand je naam en e-mail in te vullen.

BIJNA KLAAR 50%