Home > Afvallen Breda

Afvallen in Breda zonder dat je al dat lekkers moet laten staan

.

Onder de persoonlijke begeleiding van een PT afvallen in Breda bij Stefixed Body Health, doe je vooral door zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Samen met jouw voedingsdeskundige en afvalcoach in Breda en omgeving stel je een doel op waarop zij een persoonlijk voedingsprogramma voor jou maakt. Dit programma zorgt ervoor dat je het goed vol kunt houden, want jouw afvalcoach in Breda houdt bijvoorbeeld ook rekening met een drukke agenda, onregelmatige werktijden en wat jij wel of niet lekker vindt. Iedere twee weken kom je samen met je afvalcoach in Breda voor een coachgesprek, waarbij zij jou individueel begeleidt. Deze begeleiding gaat volgens een persoonlijk voedingsplan met stappen richting jouw doel, waarbij je samen met je afvalcoach in Breda een gezonde leefstijl opbouwt die je een leven lang vol kunt houden.

Voordelen van afvallen bij ons in Breda

Social media afbeelding VYTAL

Voor wie is afvallen bij ons in Breda?

Heb je al van alles geprobeerd en lukt het afvallen niet? Wil je gezond(er) gaan eten, maar weet je niet hoe en wat nou echt gezond is? Wil je graag snel afvallen en blijvend resultaat? Dan is afvallen bij ons in Breda de beste match voor jou! Onder de begeleiding van een persoonlijke PT uit Breda ga jij afvallen op de manier de het beste bij jouw lichaam past. Laat je volledige lichaam checken met de Health Check van Stefixed Body Health. Meld je aan en jouw afvalcoach in Breda helpt jou weer de juiste richting op!

Wat is de Health Check?

  • Persoonlijke bodyscan (totale lichaamsmeting van gewicht, vetpercentage, vocht, visceraal vet en je leeftijd in gezondheidsjaren);
  • Analyse van je huidige voedingsgewoonte en leefstijl;
  • Samen bekijken en beoordelen van jouw meetgegevens;
  • Uitleg en advies voor mogelijke verbeterpunten.

De gegevens uit de Health Check worden direct opgenomen in de persoonlijke begeleiding van onze TP uit Breda bij het afvallen.

Profiteer van de coaching van een PT uit Breda bij het afvallen

Tijdens de coaching zal jouw TP uit Breda de best mogelijke begeleiding bij het afvallen aanbieden. Dit gaat verder dan advisering over voeding, oefening en rust. Bij goede persoonlijke begeleiding van een PT uit Breda is het zeker zo belangrijk dat de coaching zich op het menselijke aspect van afvallen richt. Wij zorgen dat je werkt met een afvalcoach uit Breda die weet hoe jij als individu het beste motiveert en die luistert naar je elementen waarmee je worstelt. Bij het afvallen onder persoonlijke begeleiding is het belangrijk dat de coaching van de PT uit Breda heel menselijk is. Wil jij ervaren hoe wij te werk gaan? Schrijf je dan in voor een proefles, waarin jij voor het eerst je afvalcoach uit Breda ontmoet.

Maak kennis met ons bedrijf en maak nu je afspraak!

Wil je kennismaken met ons en een gratis health check laten uitvoeren door een afvalcoach? Neem contact met ons op! Laat dan je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen snel contact met jou op. Daarnaast zijn wij ook telefonisch te bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 06- 83 539 850 of stuur een e-mail naar info@stefixedbodyhealth.nl. Naast afvallen in Breda is het ook mogelijk om personal training in Ulvenhout aan te vragen.
BIJNA KLAAR 50%