Home > Afvallen Ulvenhout

Afvallen in Ulvenhout

.
Training- en voedingsadvies
Lange termijn
Bedrijfsfitness

Wil je graag afvallen en woon je in de omgeving van Ulvenhout, nabij Breda? Dan kun je hiervoor terecht bij de sportschool Stefixed Body Health in Breda. Wij helpen je graag bij het opstellen van een plan. Aan de hand van dit plan zorgen we ervoor dat je op een gezonde en leuke manier kunt afvallen. Hierbij kan je hulp vragen van een van onze ervaren en gediplomeerde personal trainers, die altijd voor je klaarstaan.

Wil je kennismaken met Stefixed of heb je vragen?

Afvallen in de buurt van Ulvenhout? Probeer samen trainen!

Wanneer je wilt gaan afvallen en in de buurt woont van Ulvenhout, dan zijn er verschillende mogelijkheden waar je gebruik van kan maken bij ons in de sportschool. Zo kan je ervoor kiezen om zelf met een personal trainer aan de slag te gaan, maar je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om deel te nemen aan de bootcamp, door samen met een vriend of vriendin te trainen tijdens de duo-training of door jezelf op te geven voor small group training. Ontdek ook eens onze groepslessen!

Stefixed Body Health Breda 3

Benieuwd naar ons aanbod? Neem contact op!

Ook voor mensen in de omgeving van Ulvenhout is afvallen binnen onze sportschool mogelijk. Ontdek daarom snel alle mogelijkheden en vraag desnoods naar meer informatie over ons aanbod. Neem contact met ons op door te bellen naar 06- 83 539 850 of stuur een e-mail naar info@stefixedbodyhealth.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om online een gratis fittest aan te vragen.

Vraag NU een GRATIS proefles personal training aan door onderstaand formulier in te vullen.

BIJNA KLAAR 50%