Home > Bedrijfsfitness Breda

Bedrijfsfitness voor vitale en gemotiveerde medewerkers in Breda

.

Bedrijfsfitness voor je bedrijf in Breda en omgeving betekent vitale medewerkers, die gemotiveerd worden in een gezonde leefstijl en daarmee productiever zijn in hun werkzaamheden. Bij bedrijfsfitness zijn diverse programma’s mogelijk met zowel online als persoonlijke begeleiding. Wij komen allereerst naar je bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens wordt er een plan gemaakt voor de bedrijfsfitness in Breda, op maat van het bedrijf, personeel en budget. Bedrijfsfitness voor bedrijven in Breda worden steeds meer ingezet, omdat een laag ziekteverzuim is gegarandeerd. Investeren in vitaliteit voor je bedrijf, verdient zich terug. Gezonde en fitte medewerkers zorgen voor een gezond bedrijf. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor personal training voor ondernemers uit Breda.

Hoe verdient bedrijfsfitness in Breda zich terug?

Waar moet je aan denken bij bedrijfsfitness?

We bieden ook een meer gespecialiseerde en individuele vorm van bedrijfsfitness aan. Dit is onze dienst voor personal training, die is ontwikkeld voor ondernemers uit de omgeving van Breda. Hiermee vinden we een manier om fit te worden in een ondernemersleven. Deze personal training is ideaal voor alle ondernemers uit de omgeving van Breda.   

Personal training voor ondernemers uit Breda

Tijdens het drukke leven dat je leidt als ondernemer kan je fysieke activiteit er nog wel eens bij inschieten. Toch is het ook voor jou van vitaal belang om goed te sporten. In goede gezondheid zul je er namelijk beter functioneren als professional. Daarom is onze personal training ideaal voor ondernemers in de omgeving van Breda die door hun gezondheid meer willen presenteren. Door middel van de juiste aanpak zorgen wij dat je zowel persoonlijk als professioneel excelleert. Tijdens de personal training voor ondernemers uit Breda, wordt jouw trainingsprogramma volledig afgestemd op de tijd die u heeft en jouw persoonlijke doelen. We analyseren gedurende de personal training samen hoe u het beste uw eetpatroon aanpast voor uw levensstijl en identificeren eventuele valkuilen die u als ondernemer uit Breda tegenkomt. Kies daarom ook voor onze personal training, speciaal voor ondernemers uit Breda.

Bel nu en ontdek de mogelijkheden van bedrijfsfitness!

Heb je zelf interesse gekregen in de mogelijkheden voor bedrijfsfitness in Breda, Ulvenhout en omgeving van een van onze personal trainers? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en geven je antwoord op al je vragen. Wij helpen je ook graag als je gebruik wilt maken van onze personal training voor ondernemers uit Breda. Voor meer informatie neem je telefonisch contact met ons op door te bellen naar 06- 83 539 850 of stuur een e-mail naar info@stefixedbodyhealth.nl.

Wil je meer weten over bedrijfsfitness bij SteFixed Body Health?

Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier en wij nemen spoedig contact met je op!

BIJNA KLAAR 50%