Home > Begeleiding bij sporten Breda

Begeleiding bij sporten in Breda

.
Training- en voedingsadvies
Lange termijn
Bedrijfsfitness

Bij Stefixed Body Health kun je terecht, wanneer je wat meer begeleiding wenst bij het sporten in Breda en Ulvenhout. De begeleiding bij het sporten wordt bij ons verzorgd door onze ervaren en opgeleide personal trainers in Breda. Deze personal trainers helpen je bij het oppakken van het sporten en bij het onderhouden van een gezonde levensstijl. Naast de nodige begeleiding bij het sporten, is het bij ons in Breda ook mogelijk om een voedingsdeskundige in te schakelen.

Wil je kennismaken met Stefixed of heb je vragen?

Ontdek de voordelen van begeleiding bij sporten in Breda

Veel mensen willen gaan sporten en gezonder gaan leven, maar hebben geen idee waar ze moeten beginnen. Speciaal hiervoor kan je de hulp inschakelen van een van onze personal trainers, voor wat begeleiding bij het sporten in Breda. De coach vertelt je precies welke oefeningen je kan doen en hoe je deze verschillende trainingen het beste kunt uitvoeren, voor alleen het allerbeste resultaat.

Stefixed Body Health Breda 3

Interesse in begeleiding? Bel nu!

Heb je zelf ook interesse in extra begeleiding bij het sporten? Wij staan graag voor je klaar! Voor alle vragen en meer informatie mag je contact opnemen door te bellen naar 06- 83 539 850 of stuur een e-mail naar info@stefixedbodyhealth.nl. Wij vertellen je ook graag meer over onze andere trainingen, zoals een bootcamp, duo-training of small group training.

Vraag NU een GRATIS proefles personal training aan door onderstaand formulier in te vullen.

BIJNA KLAAR 50%