Home > Ervaringen

Ervaringen

.

Onze leden aan het woord...

5/5

Als je net als ik geen behoefte hebt aan een drill instructor, maar meer gebaat bent bij no-nonsense personal training in Breda, waarbij met jouw wensen en mogelijkheden rekening gehouden wordt, dan is SteFixed Body Health een match. Van intake tot opbouw van de training tot begeleiding heel gedegen. Ik had nooit gedacht dat ik zo’n fantastisch resultaat zou bereiken èn het zou volhouden. Ik wil nu niet meer zonder een wekelijks uurtje quality time voor mijn lijf onder professionele (en gezellige!) begeleiding van mijn PT.

Sarah

Dermatologist

Ik heb bij Stefixed Body Health afgelopen jaar een succesvol traject doorlopen om meer rust te krijgen in mijn maag- en darmstelsel en een aantal kilo’s kwijt te raken. Dat is heel goed gelukt. Door met mij te zoeken naar een ander voedingspatroon, dat wel echt bij mij past en mij daar met kleine stapjes naar toe te begeleiden, zijn we er samen in geslaagd om mijn beide doelen te bereiken. Ik blijf nu zonder haar hulp op gewicht en heb geen last meer van mijn darmen. Mijn nieuwe leefstijl hoort nu bij mij en kan ik zonder moeite blijven toepassen. Dankjewel Stefixed, ik ben hier heel blij mee!

Marja

Assistent projectleider

Onregelmatig werken, gezond eten en sporten, maar geen resultaat in gewicht 🤷‍♀️. In september 2020 samen de knop om gezet en gestart bij Stefixed. Door simpele aanpassingen in het eetpatroon en geen uitsluiting van voedingsmiddelen, zijn wij de uitdaging aan gegaan. Na een jaar waren we beide ruim 20 kilo kwijt. In deze tijd hebben we 1x per week een duo personal training gedaan. Na 17 maanden sporten wij nog steeds 1x per week samen en stellen we nieuwe doelen, hierdoor blijft het uitdagend. Het eetpatroon is inmiddels een levenswijze geworden en heeft nooit gevoeld als een dieet. Ja, je moet het zelf doen, maar de tips en begeleiding van Stefixed hebben voor ons een positieve verandering gebracht! 

Arno & Marianne

Werken beide aan een veiliger Nederland
Een titel toevoegen

Mooie locatie om te trainen, midden in de natuur. Goede begeleiding, enthousiaste en deskundige trainers en binnen een half jaar veel resultaat!👍🏻

Guido

Senior Accountmanager

Na lang revalideren in maart begonnen met small group training bij Stefixed Body Health. Inmiddels mijn doel om weer fit te worden en vertrouwen in mijn lichaam terug te winnen behaald, maar de trainingen zijn zo prettig en motiverend dat ik er nog steeds rond hang. Geen training is hetzelfde, veel aandacht en oog voor ieder zijn krachten of moeilijkheden. Geen enkele corona maatregel heeft Stefixed zich laten beperken. 🔥💪

Esmée

Pedagogische medewerker

Het is goed sporten bij Stefixed. Ik train in de small groep training bij, meestal, Bas. Alles klopt: de lessen zijn uitstekend, afwisselend en goede begeleiding en respectvol. Niet overdreven, maatwerk en Bas begrijpt zijn vak heel goed. Er is een prima balans tussen inspanning en ontspanning. Er wordt ook aan yoga gedaan. Daarnaast is de organisatie goed geregeld. Een tevreden sporter, groetjes Annemieke

Annemieke

Jurist
IMG_8991 (2)

Ik doe small group training bij Stefixed. Heel fijn om op deze manier in een groepje van maximaal 4 personen les te krijgen. Er wordt aandacht besteed aan techniek en juiste houding. Hierdoor erg effectief en in combinatie met voedingsadvies betekent dit voor mij 8kg kwijt in 3 maanden en een aangepaste levensstijl waarbij ik geen dingen hoef te laten.

Anne

Customer process manager

Ik train 1 op 1 met Stefanie. Waarom ik personal training in Breda volg? Om mijn lichaam (70 jr) in conditie te houden en me goed te voelen. Voorheen had ik nogal wat lichamelijke klachten en dit werd aangegeven dat het te maken had met mijn ouder worden en reuma! Ik heb besloten dat ik dit niet wilde en ben met een personal trainer in Breda aan de slag gegaan, waarbij ik wilde dat mijn gehele lichaam weer normaal ging functioneren. Ik doe dit nu bijna 2 jaar en voel me weer prima. Stefanie is iemand die zich ook verdiept en geïnteresseerd is in de ander en voelt goed aan wat goed is voor je. Veel gevarieerde oefeningen en niet saai. Ik ben heel content met haar aanpak en blijf dit voorlopig zeker doorzetten.

Roel

Gepensioneerd

Door het thuis zitten door de corona kwam ik niet lekker in mijn vel te zitten. Ik had Stefanie gevraagd om mij te helpen. En dan met name om mijn motivatie terug te krijgen om weer te gaan sporten, afvallen en om dingen beter te plannen. We spraken om de twee weken af en ik kreeg verschillende opdrachten mee. Deze varieerde van een week planning van wat ik ging eten tot het omdenken hoe ik gezonder kon koken. Ook als ik er even geen zin in had, motiveerde Stefanie mij weer om door te pakken. En die schop had ik nodig! Nu is de coaching afgelopen, maar ik ga het zeker volhouden! Het omdenken en de planning zijn ideaal en geven mij meer rust. Bedankt voor alles😄

Floor

Architect in opleiding

Je bent van harte welkom voor een GRATIS proefles personal training. Bij Stefixed staat je personal trainer voor je klaar!

Vraag NU een GRATIS proefles personal training aan door onderstaand formulier in te vullen.

BIJNA KLAAR 50%