Home > Fitness Breda

Fitness in Breda

.
Training- en voedingsadvies
Lange termijn
Bedrijfsfitness

De sportschool van Stefixed Body Health is de ideale locatie voor fitness in Breda. Je kies bij ons altijd voor de sportvorm die het beste bij jou past. Sport je graag alleen of toch liever samen? Bekijk dan snel onze mogelijkheden voor fitness in Breda en Ulvenhout. Wij bieden leuke sportopties aan zoals bootcamp en smal group training.

Wil je kennismaken met Stefixed of heb je vragen?

Verschillende soorten fitness bij ons in Breda

Bij onze fitness kan je terecht voor verschillende soorten trainingen. Zo ga je indien gewenst aan de slag met een deskundige personal trainer die je in Breda alles leert over fitness. Het is ook mogelijk om met meerder mensen te sporten, bijvoorbeeld tijdens onze duo-training. Daarnaast is het bij ons mogelijk om gebruik te maken van bedrijfsfitness. Bij ons in Breda draait fitness om jouw wensen en behoeften. Dit komt geweldig tot uitdrukking tijdens personal training. Deze dienst bieden wij aan klanten in de omgeving van Breda die optimaal willen presteren. Ook in Bavel bieden wij personal training aan. Voor iedere ambitieuze sporter in Breda hebben wij de perfecte optie op het gebied van fitness.      

Stefixed Body Health Breda 3

Neem contact op en vraag een gratis fittest aan

Ben je zelf ook druk bezig met sporten of wil je dit juist oppakken? Laat dan een gratis fittest uitvoeren bij ons en ontdek waar jij nog aan kan werken. Heb je vragen over deze fittest of wil je graag meer weten over ons aanbod, zoals de small group training? Hierover en meer vertellen we je graag, wanneer je contact met ons opneemt. Bel naar 06- 83 539 850 of stuur een e-mail naar info@stefixedbodyhealth.nl.

Vraag NU een GRATIS proefles personal training aan door onderstaand formulier in te vullen.

BIJNA KLAAR 50%