Home > FIXED for life!

FIXED for life

.

Een gezonde leefstijl levenslang!
NIEUW: Het FIXED for life jaarprogramma

Wij krijgen vaak nieuwe leden, die van alles in hun leven geprobeerd blijken te hebben. Verschillende heftige diëten en afvalprogramma’s, die tijdelijk hun werk deden, maar op de langere termijn niet vol te houden zijn. 
Ook blijft voor veel mensen de drempel naar een reguliere sportschool te hoog, laat staan dat je het daar geheel zelfstandig volhoudt!

Slechts 5% van alle mensen die aan een LEEFSTIJL verandering begint, behaalt en behoudt daadwerkelijk hun doelen! Grotendeels wordt dit veroorzaakt door verkeerde trainings- en voedingsadvisering en een gebrek aan de juiste begeleiding. Waarom trappen we er steeds weer in? Omdat……wij nou eenmaal graag hoop willen hebben! Wij hopen met de minimale inspanningen, het maximale resultaat te kunnen behalen. 
Het succes, voor de aanbieders, zit hem dus vaak in de (misleidende) marketing en dus niet in de behaalde resultaten. 

Onze visie is ontstaan door jaren lang, vele type mensen te begeleiden met zeer uiteenlopende achtergronden, met veel verschillende doelstellingen, via nog veel meer verschillende methodes. Wij zorgen ervoor dat jij op een prettige manier wel een duurzame leefstijlverandering met resultaat kunt fixen!

Speciaal daarvoor hebben wij het ”FIXED FOR LIFE” jaarprogramma opgesteld, waarbij de focus ligt op een gezonde leefstijl voor levenslang en niet op tijdelijk afvallen.

In dit, door ons ontwikkelde, lange termijn traject hebben we de tijd om alle benodigde thema’s rondom leefstijl te behandelen, zodat we werken aan duurzame gedragsverandering.

Alleen een blijvende verandering van leef-, beweeg-, en eetpatroon, ondersteund door professionele, eerlijke en educatieve begeleiding, is de succesvolle route naar een gezond en fit lichaam en dus een gelukkig leven.

Voorbeelden van thema's die we behandelen:

Voor wie is het FIXED FOR LIFE programma?

Voor diegene die beseffen dat hun eigen leefstijl een zeer belangrijk onderdeel is van een fijn leven! Die bereid zijn er voor een langere periode mee aan de slag te willen gaan, maar beseffen dat de voorgaande pogingen, niet de manier(en) waren die ze nodig hadden.

Wordt 2022 ook jouw beste jaar ooit?

Ga daar niet later of ooit wat aan doen... FIX HET NU!

Vraag NU een GRATIS kennismaking aan door onderstaand formulier in te vullen.

BIJNA KLAAR 50%