Home > Groepslessen Breda

Groepslessen in Breda

.
Training- en voedingsadvies
Lange termijn
Bedrijfsfitness

Alleen sporten is ook zo saai, dus speciaal hiervoor kan je bij Stefixed Body Health groepslessen volgen in Breda en Ulvenhout. Tijdens de groepslessen ga je met meerdere personen tegelijk aan de slag met bewegen. De groepslessen in Breda worden verzorgd onder begeleiding van een van onze ervaren en gediplomeerde personal trainers. Op deze manier ben je op een gezellige manier toch bezig met beweging.

Wil je kennismaken met Stefixed of heb je vragen?

Ontdek groepslessen in Breda voor wanneer je niet alleen wilt sporten

Ben je zelf ook bezig met sporten, maar zie je het niet meer zitten om alleen te gaan? Ontdek dan eens de mogelijkheden van groepslessen in Breda, zoals een leuke bootcamp of small group training. De groepslessen bestaan uit verschillende trainingen, die door meerdere mensen tegelijk uitgevoerd worden. Tijdens de groepslessen wordt iedereen op dezelfde manier uitgedaagd en dient iedereen ook dezelfde oefeningen te doen.

Stefixed Body Health Breda 3

Meedoen aan een groepsles? Bel nu!

Doordat meerdere mensen deelnemen aan groepslessen is er altijd wel iemand met wie je samen kan sporten. Daarom heb je nooit meer een excuus om niet te gaan. Geef je snel op voor onze groepslessen of ontdek wat wij nog meer voor je kunnen betekenen bij je strijd tegen het afvallen. Neem daarom snel contact met ons op! Bel voor meer informatie naar 06- 83 539 850 of stuur een e-mail naar info@stefixedbodyhealth.nl. Online vind je ook de gratis fittest.

Vraag NU een GRATIS proefles personal training aan door onderstaand formulier in te vullen.

BIJNA KLAAR 50%