Home > Coaches

Proefles personal trainer uit Breda

.

Het is mogelijk om bij ons een proefles bij te wonen bij een personal trainer in de omgeving van Breda. Dit is de ideaal manier om erachter te komen of deze manier van begeleiding en training goed bij je past. Tijdens de proefles in Breda word je voorgesteld aan je personal trainer. Samen doorlopen jullie de proefles. Tijdens de sessie komen alle belangrijke facetten van personal training voorbij, zoals de trainingsinstructies en krijg je een beeld van het leertraject.

Voor jouw proefles stelt de personal trainer uit Breda zich voor

personal trainer stefanie 1

Stefanie Heestermans

Eigenaar | Personal Trainer | Leefstijl coach | Stress & slaapmanagement

Stefixed staat voor persoonlijkheid, professionaliteit, plezier en verbinding. Dit zijn niet alleen de waarden van Stefixed, maar ook mijn persoonlijke waarden die ik meegeef aan mijn specialisten.

Zoals ik zelf graag behandeld zou willen door een coach, behandel ik jou: vol aandacht, met kennis van zaken, gevarieerd en met een gevoel van samenhorigheid. Ik houd van hard werken, met op z’n tijd een lolletje tussendoor.

We spreken doelen en beloftes naar elkaar uit en we komen die na. Afspraak is afspraak en je weet wat je aan mij hebt. Ik zorg dat je mij in vertrouwen kunt nemen en dat je volledige waarde krijgt voor de energie die jij erin stopt. Ben ik met jou, dan ben ik volle 100% met jou!

Sporten, afvallen, voldoende bewegen, gezond eten, het hoeft allemaal niet veel tijd te kosten, vervelend en moeilijk te zijn. Ik zorg ervoor dat het voor jou leuker en makkelijker wordt, want als je iedere dag een beetje beter wordt – moet je jezelf eens voorstellen waar je over een jaar staat!

Tijdens de proefles ontmoet je mij als personal trainer uit Breda en vertel ik je alles over de aanpak die ik voor ogen heb om jou te laten slagen tijdens je fitnesstraject. Samen met jouw zorg ik ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt. Ik kijk er als personal trainer uit Breda naar uit om met jou te mogen werken.  

‘’Feel the fear, make it fun and do it!’’

personal trainer Bas

Bas Vermeulen

Personal trainer | Herstel trainer | Sportmasseur | Leefstijl coach

Het onderhouden van een gezonde leefstijl is een belangrijk deel van mijn leven. Ik ben hierdoor efficiënter en productiever op mijn werk. Wat mij daarbij energie geeft is mijn kennis en ervaring meegeven aan een ander. Het is mijn doel om iemand zijn leven te verbeteren. Met andere woorden jouw doel wordt mijn doel.

Ik vind het belangrijk om jou te leren hoe jij meer bewustzijn creëert. Een gezond leven houdt ook in dat je plezier mag maken. Belangrijk is dat we samen gaan ondervinden wat de juiste balans is tussen gezondheid en gezelligheid.

Transparantie staat bij mij hoog in het vaandel. Je weet wat je van mij kunt verwachten en ik ben te allen tijde integer en open. Een goede communicatie is uiteindelijk de sleutel tot succes.

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen persoonlijke doelen. Mijn visie en manier van training geven blijft daarom innovatief. Doordat iedere situatie weer anders is, is het voor mij van groot belang dat ik me verbonden voel met jou. Die verbondenheid geeft mij het juiste inzicht en dan kunnen we de gewenste doelen behalen.

Tijdens jouw proefles kun je mij als personal trainer uit Breda leren kennen. Je ervaart zelf de manier waarop ik met je communiceer en ik leg je alvast veel uit over de manier waarop we jouw fitnessreis indien gewenst gaan aanpakken. Als personal trainer uit Breda wil ik je tijdens de proefles enthousiasmeren voor een fitte levensstijl en vertel ik je alles over de voordelen die daarbij komen kijken. Word ik na de proefles jouw personal trainer uit Breda?

Profiteer van onze mogelijkheden bij personal training

Een proefles met je personal trainer uit Breda kan het begin zijn van een mooie verandering in je levensstijl. Uiteraard kan het ook zo zijn dat een proefles voor jou niet nodig is en je al zeker weet dat je graag gebruik maakt van deze dienst. In dit geval is het mogelijk om je direct in te schrijven voor personal training nabij Bavel. Het is bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van personal training aan huis. Daarnaast hebben wij ook het ideale personal training-programma voor ondernemers.

Plan snel je afspraak bij ons om deel te nemen aan de les

Het meedoen aan een proefles onder de begeleiding van een personal trainer Stefixed Body Health uit Breda, is de ideale eerste stap als je echt fit wilt worden. Onze coaches verwelkomen je binnenkort graag om je wensen en doelen te bespreken. Als je deel wilt nemen aan de les, plan dan snel een afspraak met ons in. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar 06- 83 539 850. Daarnaast is er de mogelijkheid een e-mail te sturen naar info@stefixedbodyhealth.nl.

Je bent van harte welkom voor een GRATIS proefles personal training. Bij Stefixed staat je personal trainer voor je klaar!

Vraag NU een GRATIS proefles personal training aan door onderstaand formulier in te vullen.

BIJNA KLAAR 50%