Home > Personal Trainers van SteFixed

Personal trainers Stefixed

.

De personal trainers van Stefixed stellen zich graag aan je voor...

IMG_8876-01-01

Stefanie Heestermans

Personal trainer & eigenaar
Stefixed staat voor professionaliteit, plezier, eerlijkheid en persoonlijkheid. Dit zijn niet alleen de waarden van Stefixed, maar ook mijn persoonlijke waarden die ik daarbij meegeef aan mijn specialisten.

Zoals ik het zelf leuk vind om training te krijgen, gééf ik ook mijn trainingen: vol enthousiasme, met een lach, gevarieerd en met een gevoel van samenhorigheid. Ik houd van hard werken, met op z’n tijd een lolletje tussendoor.

We spreken doelen en beloftes naar elkaar uit en ik kom die altijd na. Afspraak is afspraak en je weet wat je aan mij hebt. Ik zorg dat je mij in vertrouwen kunt nemen en dat je volledige waarde krijgt voor de energie die jij erin stopt. Ben ik met jou, dan ben ik volle 100% met jou!

Sporten, afvallen, voldoende bewegen, gezond eten, het hoeft allemaal niet veel tijd te kosten, vervelend en moeilijk te zijn. Ik zorg ervoor dat het voor jou leuker en makkelijker wordt, want als je iedere dag een beetje beter wordt – moet je jezelf eens voorstellen waar je over een jaar staat!

‘’Feel the fear, make it fun and do it!’’
IMG_8888-01-01

Bas Vermeulen

Personal trainer & sportmasseur
Het onderhouden van een gezonde leefstijl is een belangrijk deel van mijn leven. Ik ben hierdoor efficiënter en productiever op mijn werk. Wat mij daarbij energie geeft is mijn kennis en ervaring meegeven aan een ander. Het is mijn doel om iemand zijn leven te verbeteren. Met andere woorden jouw doel wordt mijn doel.

Ik vind het belangrijk om jou te leren hoe jij meer bewustzijn creëert. Een gezond leven houdt ook in dat je plezier mag maken. Belangrijk is dat we samen gaan ondervinden wat de juiste balans is tussen gezondheid en gezelligheid.

Transparantie staat bij mij hoog in het vaandel. Je weet wat je van mij kunt verwachten en ik ben te allen tijde integer en open. Een goede communicatie is uiteindelijk de sleutel tot succes.

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen persoonlijke doelen. Mijn visie en manier van training geven blijft daarom innovatief. Doordat iedere situatie weer anders is, is het voor mij van groot belang dat ik me verbonden voel met jou. Die verbondenheid geeft mij het juiste inzicht en dan kunnen we de gewenste doelen behalen.

IMG_8882-01-01

Loes van Roovert

Personal trainer & fysiotherapeut in opleiding
Gezondheid is iets waar ik elke dag mee bezig ben, zowel fysiek als mentaal. De keuzes die je zélf maakt bepalen hoe jóuw leven eruitziet. Door bewustzijn over je eigen lichaam te creëren, leer je wat jou gelukkig maakt.

Mensen helpen om dat doel te behalen is iets waar ik energie van krijg. We gaan samenwerken en stapje voor stapje wordt die leefstijl je eigen. Het gaat erom dat je een balans vindt in genieten en hard werken. Alleen dan kun je dit voor langere termijn volhouden.

Ik voel snel aan hoe iemand in zijn vel zit en of er dingen zijn even moeilijker gaan. Ik anticipeer hierop, zodat jij je kunt blijven focussen op je doel.

Blijven leren over gezondheid en het menselijk lichaam is mijn ambitie. Elke dag doe ik nieuwe ervaringen op om meer kennis te vergaren. Een duidelijk beeld van wat ik wil bereiken zorgt ervoor dat ik elke keer weer nieuwe motivatie heb om het beste uit de dag te halen!

''If you want it, work for it!''

Je bent van harte welkom voor een GRATIS proefles personal training in Breda e.o. Bij Stefixed Body Health staat je personal trainer voor je klaar!

Vraag NU een GRATIS proefles personal training aan door onderstaand formulier in te vullen.