Home > Personal Training

Een personal trainer in Breda maakt sporten en afvallen leuk

.

Jouw personal trainer in Breda en omgeving, bij sportschool Stefixed Body Health, zorgt voor een persoonlijk plan dat wél werkt! Je persoonlijke trainer geeft effectieve trainingen, die leuk en variërend zijn. Heb je een stok achter de deur nodig om naar de sportschool te gaan? Ben je het beu om alsmaar te diëten en krijg je die kilo’s er niet af? Bij Stefixed Body Health bieden we training van een PT aan in Breda en omgeving, waar we jou hiermee persoonlijk gaan begeleiden met behulp van een personal fitness coach. Jouw PT in Breda gaat met jou aan de slag, nadat de personal fitness coach een duidelijk doel met jou heeft gesteld voor de training. Bij ons in Breda kies je voor de begeleiding van één van onze ervaren trainers, deze wordt jouw personal fitness coach.  

Voordelen van sporten met een personal trainer

Waarom personal training bij Stefixed Body Health in Breda?

Laat je helpen door ervaren personal trainers

Als je kiest voor personal training bij Stefixed Body Health uit Breda, word je altijd begeleid door een bekwame personal fitness coach. Onze ervaren personal trainers uit Breda weten precies waar eventuele valkuilen en obstakels schuilen. Goede personal training is namelijk een combinatie van kennis- en praktijktoepassing. Het is belangrijk dat je personal trainers in Breda ervaren zijn. Zo weet je zeker dat ze door eerdere oefening in weten te spelen op iedere mogelijke fitness-situatie. Maak gebruik van de hulp van onze ervaren personal trainers en neem deel aan onze PT training in Breda. Als je nog niet helemaal zeker weet of training met een PT iets voor je is, schrijf je dan in voor de sportieve proefles. Tijdens de proefles leer jij in Breda onze ervaren personal trainers kennen. Deze personal fitness coach uit Breda neemt met jou je wensen en doelen door. Samen zetten jullie de eerste stap in jouw traject. De proefles met een van onze ervaren personal trainers uit Breda is geheel vrijblijvend.

Bel nu en ontdek de voordelen van een PT!

Je bent van harte welkom voor een gratis proef personal training in Breda, Ulvenhout en omgeving of doe online de fittest. Bij ons staat je personal trainer ook thuis voor je klaar! Voor deze training kan je gebruikmaken van het jaarprogramma en profiteren van personal training op lange termijn. Heb je vragen voor een van onze ervaren personal trainers in Breda of ben je benieuwd naar ons volledige aanbod? Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 06- 83 539 850 of stuur een e-mail naar info@stefixedbodyhealth.nl. Binnen de kortste keren begint jouw PT onder de begeleiding van ervaren personal trainers uit Breda.

Vraag NU een GRATIS proefles personal training aan door onderstaand formulier in te vullen.

BIJNA KLAAR 50%