Home > Personal training Ulvenhout

Personal training in Ulvenhout

.
Training- en voedingsadvies
Lange termijn
Bedrijfsfitness

Wil je gebruikmaken van personal training en woon je in de omgeving van Ulvenhout? Laat je dan eens informeren door Stefixed Body Health in Breda. Bij ons kan je terecht wanneer je een gezondere levensstijl wilt gaan hanteren of wanneer je zelf gewoon graag wat meer tips wenst op het gebied van fitness. De personal trainer gaat met je aan de slag, wanneer je komt sporten vanuit Ulvenhout, nabij Breda.

Wil je kennismaken met Stefixed of heb je vragen?

Gezond aan de slag met personal training in Ulvenhout en omgeving

Personal training voor wanneer je komt sporten vanuit Ulvenhout is een fijne manier van gezond leven en veel bewegen. Vaak weten mensen zelf niet zo goed wat ze moeten doen wanneer ze willen afvallen, vandaar dat de personal trainer je tijdens de training vanuit Ulvenhout goed op je let en aanstuurt waar mogelijk. Met behulp van een personal trainer in Ulvenhout en omgeving krijg je tijdens de training echt het gevoel dat je je lichaam hard aan het werk zet en op deze manier alleen de beste resultaten behaalt. De personal training wordt gegeven aan de hand van het Fixed For Life programma en is voor langere termijn.

Stefixed Body Health Breda 3

Benieuwd naar personal training? Informeer direct!

Heb je zelf veel motivatie om te gaan sporten, maar weet je niet zo goed wat je moet doen of waar je moet beginnen? Schakel dan de hulp in van een van onze personal trainers! Zij vertellen je alles op het gebied van beweging. Daarnaast is het ook mogelijk om hulp van onze voedingsdeskundige in te schakelen. Wil je liever niet de deur uit om te gaan sporten? Informeer dan naar een personal trainer aan huis! Neem contact met ons op door te bellen naar 06- 83 539 850 of stuur een e-mail naar info@stefixedbodyhealth.nl.

Vraag NU een GRATIS proefles personal training aan door onderstaand formulier in te vullen.

BIJNA KLAAR 50%