Home > Personal Training voor ondernemers

Voor ondernemers

.

Personal training voor ondernemers

Personal training voor ondernemers bij Stefixed Body Health is voor ondernemers die aan hun vitaliteit willen werken, zodat ze fysiek en mentaal fit hun werk met passie kunnen uitvoeren. Vitale ondernemers zijn namelijk energieke leiders, die beter om kunnen gaan met werkstress. Creativiteit stroomt in elke ondernemer, maar soms heb je de kracht er niet meer voor om daadwerkelijk actie te ondernemen. Personal training voor ondernemers bij Stefixed Body Health zorgt ervoor dat je niet alleen maar aan het hollen bent, maar ook jezelf de tijd gunt om eens stil te staan bij je gezondheid. Je wordt mentaal en fysiek fit als ondernemer en daarmee wordt niet alleen jij maar ook je bedrijf vitaal!

Als ondernemer ben je vaak druk en zet je snel en onbewust je bedrijf op één en je gezondheid pas ergens op de tweede of derde plek. Hierdoor ga je op langere termijn problemen ervaren als stress, vermoeidheid en/of lichamelijke klachten. Dit kan er uiteindelijk voor gaan zorgen dat je vatbaar wordt voor ziektes en virussen en dan tijd kwijt bent aan beter worden, in plaats van gewoon lekker in je bedrijf kunnen werken.

Daarom zeggen wij: Fit in je lijf = fit in je bedrijf!

Zorg voor een gezonde en gebalanceerde leefstijl, zodat je een vitale & succesvolle ondernemer wordt!

Waarom personal training voor ondernemers bij Stefixed?

Voor wie is dit programma?

Voor ondernemers en managers die het druk hebben, het moeilijk vinden om te ontspannen en een balans te vinden tussen werk en privé.

Wil je gratis en vrijblijvend kennismaken met dit programma voor ondernemers?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op!

BIJNA KLAAR 50%