Structuur & afvallen... Praktische tips...

 
Zelfstandigheid
Wij als professional zullen niet alles voor jou (kunnen) doen, maar wij doen er alles aan om jou te leren jezelf te verbeteren. Dit is een groot voordeel, want zo heb je hier op de langere termijn veel profijt van.
Balans
Balans ontstaat wanneer je structuur creëert in je leven. Een leven met pieken en dalen in voeding en beweging zorgt voor pieken en dalen als resultaten, waardoor balans moeilijker te vinden is. Zorg voor regelmaat in maaltijden, hoeveelheid voedsel, in beweging, etc.
Praktische tips
💪 – Maak een weekplanning van je voeding, beweging en ontspanning.
💪 – Gebruik een agenda met timers om een gewoonte te creëren in maaltijden/beweging.
💪 – Eet bepaalde momenten op hetzelfde tijdstip (scheelt nadenken).
💪 – Niet eten is niet altijd verstandig als je je energie/scherpte nodig hebt (bijv: sport, autorijden).
💪 – Creëer een intentie en herhaal dat 100 keer, totdat het een automatisme wordt (gewoonte).
💪 – Vergeten te eten? Zet een timer neer op bepaalde momenten.
💪 Kies vaak voor de betere opties met voedingsmiddelen, zodat het vreemd gaat aanvoelen om iets minder verstandig te kiezen.

 

Veel mensen denken dat afvallen een simpel trucje is, namelijk: andere voedingsmiddelen kiezen. Maar zo simpel werkt het helaas niet. Je moet bepaalde ongewenste gewoontes afleren en nieuwe gewenste gewoontes aanleren, wat erg lastig is!

 

Een professioneel coach om je hierbij te begeleiden, kan erg prettig zijn om niet steeds opnieuw terug te vallen in je oude patronen – nadat je het voor de zoveelste keer zelf hebt geprobeerd te doen.
Neem snel contact met ons op: 06-20316150 / info@stefixedbodyhealth.nl
BIJNA KLAAR 50%