Van je overgewicht afkomen met jouw personal trainer

Overgewicht is een probleem van veel mensen… Hoe je er vanaf komt? Daar hebben ook veel mensen een mening over en aan alle kanten worden je diëten, shakes en pillen aangesmeerd.

”Een stukje wandelen werd me al te veel. Als ik de trap opliep kwam ik hijgend boven, door mijn overgewicht. Ik voelde dat ik steeds minder energie had. Als een vriendin me vroeg om samen te gaan sporten, zat ik liever op de bank Netflix te kijken met een zak chips en een glaasje wijn naast me”.

In 2020 had 50% van de Nederlanders ouder dan 18 jaar overgewicht. Bijna 14% had zelfs obesitas!

Gelukkig worden steeds meer mensen zich bewust dat overgewicht slecht is voor je gezondheid. Zeker nu men thuis werkt en de sportscholen dicht zijn en de Corona kilo’s eraan vliegen.
Personal training blijkt de oplossing te zijn. Niet alleen omdat personal training mogelijk is ondanks de maatregelen, maar ook omdat dit een uitlaadklep is die mensen nu extra nodig hebben.
 
Wil jij graag van je overgewicht afkomen om de dingen die je wilt doen met energie te kunnen doen? Neem dan de stap om er een einde aan te maken! Kies voor je gezondheid. Neem contact met ons op.
BIJNA KLAAR 50%