Home > Personal trainer aan huis Breda

Personal trainer aan huis in Breda

.
Training- en voedingsadvies
Lange termijn
Bedrijfsfitness

Ben je op zoek naar een personal trainer voor een training aan huis in Breda? Dat is zeker mogelijk! Wij van Stefixed Body Health staan graag voor je klaar. Samen gaan we kijken naar jouw leefstijl en hoe we deze op een gezonde manier kunnen aanpassen. De personal trainer komt bij je aan huis in Breda en gaat direct met je aan de slag door middel van een training op maat. Op deze manier kan je blijven sporten in je eigen vertrouwde omgeving, zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft te gaan.

Wil je kennismaken met Stefixed of heb je vragen?

Ervaar sporten met een personal trainer aan huis in Breda

Bewegen is niet alleen gezond, maar het helpt ook bij het leegmaken van je hoofd. Wanneer je lekker in je vel zit, ervaar je ook meer energie. Schakel daarom de hulp in van een personal trainer voor een training aan huis in Breda en ervaar de voordelen van bewegen. Hierbij is het ook mogelijk om hulp in te schakelen van een voedingsdeskundige. Zie je een personal trainer voor een training aan huis niet zo zitten, maar heb je wel interesse in fitness? Dan ben je ook altijd van harte welkom in onze sportschool! Onze personal trainers maken gebruik van het Fixed For Life programma, dat is gebaseerd op langere termijn. 

Stefixed Body Health Breda 3

Neem contact met ons op voor een eigen personal trainer aan huis

Heb je zelf ook al enige tijd het idee in je hoofd om te gaan afvallen? Een personal trainer aan huis in Breda en Ulvenhout maakt het bewegen, door middel van een training, vele malen makkelijker. Maak daarom snel kennis met onze personal trainers! Dit kan je doen door telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 06- 83 539 850 of stuur een e-mail naar info@stefixedbodyhealth.nl.

Vraag NU een GRATIS proefles personal training aan door onderstaand formulier in te vullen.

BIJNA KLAAR 50%